Onderwijsprofessionalisering

{terug}

Onderwijstraining voor assistenten

Omschrijving

Ben jij een AAP- en/of WPP-lid van de VUB met een of meerdere onderwijstaken? Dan is deze opleiding iets voor jou! Gedurende een dag gaan we samen aan de slag waarbij er vooral gefocust wordt op basisdidactiek:

Na deze training kun je deelnemen aan een terugkommoment.

Er bestaat ook een Engelstalige variant van deze training.

 

Doelstellingen

Deelnemers:

Werkvormen

Er wordt gewerkt op een interactieve en functionele manier, waarbij onderlinge uitwisseling van ervaringen en de eigen onderwijspraktijk centraal staan.

 

Let op: inschrijven lukt pas na inloggen met je VUB-NetID en –wachtwoord. (Klik op 'hier' in de blauwe tekstbox hieronder; klik op het slotje, log in; klik vervolgens op ‘Aanbod specifiek voor AAP en WPP’ en daarna op ‘deelname’. Beantwoord ook de gestelde vragen en klik onderaan op 'bevestig deelname' om je aanmelding te vervolledigen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail; indien je deze niet binnen de 24 uur ontvangt, neem je contact met ons op via onderwijsprofessionalisering@vub.ac.be)

Contact

Yana Maes
onderwijsprofessionalisering@vub.be
02 629 30 69

Sessies

Er zijn sessies beschikbaar: hier kunt u zich inschrijven. Indien een sessie volzet is, kunt u zich op een reservelijst plaatsen.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Indien u deze binnen de 24 uur niet ontvangt, gelieve dan contact met ons op te nemen via onderwijsprofessionalisering@vub.be

Upon registration you will receive a confirmation email. In case you do not receive this confirmation within the next 24 hours, please contact us by email on the following address: onderwijsprofessionalisering@vub.be